Coen Vermeeren


Bekijk de video, interview van Jorn Luka met Coen Vermeeren:

https://www.youtube.com/watch?v=bDz0rztvc6g

Nu ook beschikbaar:
Deel 2 UFO’s: de honderd meest indrukwekkende ufo-dossiers 
Door: Coen Vermeeren

Prijs: €25.99
Bestellen Kan hier: https://obeliskboeken.nl/product/ufos-de-honderd-meest-indrukwekkende-ufo-dossiers-deel-2 
 
Het ufo-onderwerp krijg nog altijd niet de aandacht die het verdient. Ondanks dat door contact met buitenaardse beschavingen werkelijk alles op onze planeet zal gaan veranderen. Ufo-getuigen spreken al jaren over de positieve effecten. Met wat we zien aan ufo technologie, kunnen we bijvoorbeeld al onze problemen met energie en transport oplossen. Ook de grootschalige vervuiling van de planeet kan daarmee worden aangepakt. Alleen al daarom reden om nog eens heel goed te kijken naar wat we als planetaire samenleving aan ufo-ervaringen hebben liggen.

Ufo’s: de honderd meest indrukwekkende ufo-dossiers – deel 1

Onder uw aandacht door Marcel Messing:
Van dr. ir. Coen Vermeeren, luchtvaart- en ruimtevaartexpert, 35 jaar lang verbonden aan de Technische Universiteit in Delft, voormalig hoofd Studium Generale van de TU, bekend vanwege zijn vele lezingen en ontmoetingen met wetenschappers, politici, schrijvers en journalisten, verscheen onlangs het eerste deel van ‘UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers. Overweldigend bewijs voor ufo’s & buitenaards leven. Deel 1. Dossier 1 t/m 50’. Coen Vermeeren was een van de eersten die zich inzette voor een wetenschappelijke benadering van het thema ufo’s en van 9/11. Over beide onderwerpen schreef hij een bestseller. Voor het directorium van de Universiteit Delft waren dit soort onderwerpen taboe, zeker binnen de collegezaal. Dit alles zou immers niets met wetenschap te maken hebben. Omdat Coen Vermeeren, tegen de gevestigde mening in, wel degelijk het wetenschappelijk belang hiervan inzag en aantoonde, leidde dit uiteindelijk tot zijn ontslag. Was het vroeger vooral de ‘religieuze’ inquisitie die onder meer topwetenschappers veroordeelde en zelfs ter dood liet brengen (bv. Galileo Galileï en Giordano Bruno), inmiddels is het de wetenschappelijke inquisitie die beslist wat wel of niet onderzocht mag worden en wat eventueel van wetenschappelijke waarde is. De afhankelijkheid van grote subsidies van bedrijven, ‘Foundations’ en regeringen, speelt daarbij natuurlijk een wezenlijke rol. 

Inmiddels is Coen Vermeeren een veel gevraagde wetenschapper die binnen bepaalde televisie- en radioprogramma’s wordt uitgenodigd en wiens visie tevens in sommige kranten en tijdschriften verschijnt. Behalve wetenschapper is Vermeeren ook auteur, filosoof en musicus (zanger, dirigent en componist). Hij verzorgde honderden lezingen en staat bekend om zijn heldere uiteenzettingen. Zijn boek over 9/11 en zijn vele wetenschappelijke publicaties over UFO’s raken steeds meer mensen. Zijn gedegen onderzoek, zijn integere en objectieve benadering van dit soort onderwerpen, worden door velen zeer gewaardeerd. Niet voor niets bereiken zijn boeken vele druks.
In zijn Inleiding n.a.v. het ontkennen, verbieden en/of belachelijk maken van onderzoekers die onderwerpen aanraken waar de gevestigde elite liever niets over wil horen, in de hoop dat op deze wijze de aandacht voor Ufo’s wel zal verdwijnen, schrijft Coen Vermeeren op blz. 5:
‘Waarom zou dat zo zijn? Het is niet alleen reputatieangst van ‘wetenschappelijke’ instellingen die hierbij een rol speelt, het is veel meer dan dat. Het is meer en meer een kwestie geworden van een overlevingsstrijd van een stervend paradigma. Je zou het ook positief kunnen uitleggen. Het hardnekkig ontkennen en onderdrukken van het feit dat ufo’s bestaan is een belangrijk signaal dat er reeds een nieuwe tijd is aangebroken. Het oude is echter nog niet helemaal verdwenen. Het oude voelt zich bedreigd. Het strijdt voor zijn voortbestaan.’
Op een heldere en boeiende wijze beschrijft Coen Vermeeren een aantal indrukwekkende waarnemingen van ufo’s die tot nadenken stemmen. Jammer dat een Universiteit als de TU Delft, een dergelijke erudiete wetenschapper ontslagen heeft. Aan de andere kant bereikt Vermeeren nu een veel groter publiek. Een publiek dat niet gevangen zit in dogma’s en vooroordelen. Wat de consequenties van de vele ufo-waarnemingen kunnen zijn voor wetenschappelijke, filosofische en religieuze visies of overtuigingen, verdient alle aandacht. In een open discussie, uitnodigend, niet vooringenomen en vrij van dogma’s. 
Een warm aan te bevelen boek. Uitgave: OBELISK.BOEKEN.NL www.obeliskboeken.nl  www.instagram.com/obeliskboeken Eerste druk: januari 2021. ISBN: 978-94-93071-64-3 

Beschrijving van het boek:
Overweldigend bewijs voor ufo’s & buitenaards leven. In 2020 gaven het Pentagon en de US Navy toe, dat er met de filmpjes die hun piloten verschillende keren van ufo’s hadden gemaakt niet gerommeld was. Niet alleen waren de beelden echt, maar men gaf toe niet te weten wat het voor objecten waren, noch waar ze vandaan kwamen. Duidelijk wordt dat alle betrokkenen denken dat ze ‘niet van deze wereld’ zijn. Daarmee is dit de eerste keer dat overheidsinstanties het ufo-dossier openlijk serieus nemen.

Dossier 1 t/m 50: overweldigend bewijs voor ufo’s & buitenaards leven. 
In 2020 gaven het Pentagon en de US Navy toe, dat er met de filmpjes die hun piloten verschillende keren van ufo’s hadden gemaakt niet gerommeld was. Niet alleen waren de beelden echt, maar men gaf toe niet te weten wat het voor objecten waren, noch waar ze vandaan kwamen. Duidelijk wordt dat alle betrokkenen denken dat ze ‘niet van deze wereld’ zijn. Daarmee is dit de eerste keer dat overheidsinstanties het ufo-dossier openlijk serieus nemen.
Toch zijn dit niet de eerste beelden van echte ufo’s. Over de afgelopen 75 jaar zijn er vele tienduizenden ufowaarnemingen gedaan. In veel gevallen door militaire piloten, maar daarnaast ook door burgerpiloten, luchtverkeersleiders en zelfs door astronauten. Vaak met meerdere getuigen tegelijkertijd en niet zelden bevestigd door de radar en ander fysiek bewijs. Die getuigenissen kregen echter tot nu toe altijd het stempel “onzin” opgeplakt. Officieel werd er geen onderzoek naar gedaan en getuigen werden vaak geridiculiseerd.
Uit de Amerikaanse berichtgeving blijkt echter dat er speciale afdelingen al jarenlang onderzoek doen naar ufo’s. Hun piloten krijgen tegenwoordig zelfs instructies hoe ze een correcte ufowaarneming kunnen doen.
Opvallend genoeg krijgt het ufo-onderwerp op dit moment nog niet de aandacht in de media die het verdient. Contact met buitenaardse beschavingen zal alles op onze planeet gaan veranderen. Niet alleen kunnen we met ufo-technologie veel van onze problemen met energie en transport oplossen – iets waar ufo-getuigen al heel lang aandacht voor vragen – maar ook de intussen grootschalige vervuiling van de planeet kan worden aangepakt. Reden dus om nog eens heel goed te kijken naar wat we als planetaire samenleving intussen allemaal aan ufo-ervaringen hebben liggen.
In een boek in twee delen bespreekt luchtvaart- en ruimtevaartexpert Coen Vermeeren de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers van de afgelopen bijna tachtig jaar – van 1942 tot 2021. Van goed gedocumenteerde individuele waarnemingen tot ufo-verschijningen voor tienduizenden mensen tegelijk. Waarnemingen in alle delen van de wereld en zelfs vanuit onze ruimteschepen. Met talrijke kaders, figuren en foto’s worden begrippen uitgelegd en voorzien van commentaar. Vermeeren weet met kennis en humor het meest serieuze en tegelijkertijd minst bekende, maar belangrijkste onderwerp van deze tijd voor iedereen toegankelijk te maken.

Prijs: €25.99
Bestellen kan hier:

https://obeliskboeken.nl/product/ufos-de-honderd-meest-indrukwekkende-ufo-dossiers-deel-1

Coen Vermeeren en Lange Frans zijn samen al heel wat keren in de media geweest. Ook hebben ze samen een theatershow gedaan. Onlangs was Vermeeren te gast in de talkshow van Lange Frans. Daarin vertelt hij uitgebreid over zijn nieuwe boek en alle onderwerpen die daarmee samenhangen. Bekijk hieronder de uitzending.
Video is hier te zien:
https://langefrans.nl/videos/lange-frans-de-podcast-15-coen-vermeeren/